Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.
3M Mavi Bant, 2090 Maskeleme Bandı,  24MMx50M

3M Mavi Bant, 2090 Maskeleme Bandı, 24MMx50M

Stok Kodu
TITXYZ56
Fiyat
2,82 EUR + KDV
*14,46 TL den başlayan taksitlerle!!
118,28 TL
 
ScotchBlue™ Mavi Maskeleme Bandı.
 
Marin uygulamalarında bir çok farklı yüzeyde kullanılabilecek bu çok popüler ürün hem ultraviyole ışınlarına dayanıklılık gösterir hem de yüzeyden kolay bir şekilde temizlenebilir. Akrilik bir yapıştırıcı olan bu ürün krepe kağıt yüzeyi sayesinde çeşitli yüzeylerde ve kavisli bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir. Direkt güneş ışığı altında bile 14 güne kadar dayanıklılığını korur. Parlak mavi rengiyle kolayca fark edilebilir.
 
Ebat  : 24mmx50m
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
3M Mavi Bant, 2090 Maskeleme Bandı, 24MMx50M Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler, epoksi, astar boya, tekne boya çeşitleri, boya malzemeleri, Tekne aksesuarları, şişme bot, Orca Bot, Güverte ve kabin malzemeleri, paslanmaz malzeme, motorlar, marin motorları, deniz malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları, krom aksam, suda yürüme topu, tik temizliyeci ürünler, tik bakım ürünleri vb. ürünleri satışı TITXYZ56
3M Mavi Bant, 2090 Maskeleme Bandı,  24MMx50M

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.