Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.
SPT Zehirli Boya, Self Polishing Zehirli

SPT Zehirli Boya, Self Polishing Zehirli

Kategori
Stok Kodu
STYDGQX2
Fiyat
32,00 EUR + KDV
*97,78 TL den başlayan taksitlerle!!
%40 indirim
1.333,32 TL
799,99 TL
Seçenekler
Renk
Aynı gün kargo
Kampanyalı Ürün
Tekno SPT Antifouling yüksek dayanıklılığı olan, kalay ve bileşiklerini içermeyen bir zehirli boyadır. Yüksek bir bakır tuzu içeriği vardır. Bu ürün mükemmel bir kayma sağlar ve suyun karşı kuvvetini azaltır. Bu ürün, suyun içinde sistemli bir şekilde erir ve özellikle orta hızdaki tekneler için önerilmektedir. Bu ürün klasik hard sistem (Tekno LL) boyaların üzerine başarı ile uygulanabilir. Aluminyum tekneler için önerilmemektedir. Zehirli boyanın kullanıldıktan 3-4 yıl sonra tamamen kaldırılması önerilmektedir.
 
 
Teknik Özellikleri  :
 
Yaş Film Kalınlığı (µ)                      : 80-100 (tek kat)
Kuru Film Kalınlığı (µ)                   : 40-50 (tek kat)
Teorik Kaplama Kapasitesi (m²/lt) : 8- 10
Pratik Kaplama Kapasitesi  (m²/lt) : 5- 7 (tek kat)
Uygulama Aralığı (°C)                    : +5 ~ + 35
Kuruma Zamanı    (20°C)  (saat) :24
İkinci Kat Uygulama (20°C)(saat) : 24
Kat Sayısı                                               : 2
Tiner                                                    : İnciltme yapılmaz. Gerekli ise hacimce max.5 
                                                                 Teknomarin  Klor Kauçuk Boya Tineri (3001)  
 
Uygulama Şekli                               : Fırça , rulo sprey
 
Yüzey Hazırlama                             : Eski zehirli boyanın üzerine : Yüzey basınçlı su ile tam olarak yıkanmalı ve zımparalanmalıdır. Tekno SPT Antifouling ile boyamadan önce bir kat Teknosilver Anticorrossive (3000-110) uygulanır.
 
Yeni tekneler için : Fiber teknelerde bir kat Teknoglass Gel Coat Primer (5000-505) ile astarlanmış yüzey üzerine, ahşap ve çelik teknelerde Teknosilver Anticorrosive uygulanmış yüzeyler üzerine uygulanır.
 
Güvenlik                                       :  Koklamayınız. Çalışma alanı tam olarak havalandırılmalıdır. Bu ürünün gözlerin ve derinin üzerinde tahriş edici bir etkisi vardır. Temas sonucu derinin üzerinde duyarlılaşmaya neden olabilir. yutulduğunda zararlıdır. Gözler ile temas durumunda derhal bolca su ile yıkayınız.  Etkilendiğinde tıbbi yardım görünüz. Uygun koruyucu donanım giyilmeli ve takılmalıdır. Çocukların erişemeyeceği bir yerde tutunuz. Yanıcıdır.
                                                               
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SPT Zehirli Boya, Self Polishing Zehirli Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler, epoksi, astar boya, tekne boya çeşitleri, boya malzemeleri, Tekne aksesuarları, şişme bot, Orca Bot, Güverte ve kabin malzemeleri, paslanmaz malzeme, motorlar, marin motorları, deniz malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları, krom aksam, suda yürüme topu, tik temizliyeci ürünler, tik bakım ürünleri vb. ürünleri satışı STYDGQX2
SPT Zehirli Boya, Self Polishing Zehirli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.