Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.
Teak Wonder Teak Brightener, Tik Parlatıcı,  950ML

Teak Wonder Teak Brightener, Tik Parlatıcı, 950ML

Kategori
Stok Kodu
27106603005
Fiyat
18,81 EUR + KDV
*88,38 TL den başlayan taksitlerle!!
%8 indirim
786,03 TL
723,14 TL
 
Tik parlatıcı. Tik ve iroko gibi ağaçları parlatır. Ağacın damarlarını ortaya çıkarır ve doğal bir renk verir. Çevreye zarar vermez. Yanma özelliği yoktur. Son kat boya, vernik ve tekne donanımına zarar vermez. Ahşap yüzeyi kabartmaz ve zedelemez. Çok hızlı ve verimli çalışır.

Uygulama :
 
Tik parlatıcı kullanıma hazırdır ve inceltme gerekmez. Kullanmadan önce kutuyu karıştırınız. Fırça, bez ya da süngerle uygulanabilir. Sonrasında gözeneklerin iyi temizlenmesi için sert bir fırça ya da bulaşık süngeriyle ovalayarak uygulanması tavsiye edilir. Birkaç dakika bekletildikten sonra yüzey bol suyla fırçalanarak durulanmalıdır. Bu sayede gözeneklerde çözünen kirler de yüzeyden alınabilecektir. Tik temizleyiciden sonra kullanılması önerilir. Sert ağaçtan imal edilen tekne güvertelerine, yer kaplamalarına ve bahçe mobilyalarına da güvenle uygulanabilir.
 
Miktar : 950 ml (1 Quart)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Teak Wonder Teak Brightener, Tik Parlatıcı, 950ML Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler, epoksi, astar boya, tekne boya çeşitleri, boya malzemeleri, Tekne aksesuarları, şişme bot, Orca Bot, Güverte ve kabin malzemeleri, paslanmaz malzeme, motorlar, marin motorları, deniz malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları, krom aksam, suda yürüme topu, tik temizliyeci ürünler, tik bakım ürünleri vb. ürünleri satışı 27106603005
Teak Wonder Teak Brightener, Tik Parlatıcı,  950ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.