Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.
Tekno SP Kupfer Zehirli Boya

Tekno SP Kupfer Zehirli Boya

Kategori
Stok Kodu
BGLTVXZ6
Fiyat
110,00 EUR + KDV
*336,26 TL den başlayan taksitlerle!!
%40 indirim
4.585,34 TL
2.751,20 TL
Seçenekler
Önsiparişli Ürün

TEKNO SP KUPFER ANTIFOULING

Tekno SP Kupfer Antifouling yüksek dayanıklılığı olan, kalay ve bileşiklerini içermeyen bir zehirli boyadır. Yoğun miktarda bakıroksit ve değişik biyositlerle takviye edilmiştir; tekne karinası için üstün bir koruma sağlar. Katı madde oranı yüksektir. Mükemmel bir kayma sağlar. Bu ürün self-polishing özelliği sayesinde suyun içinde sistemli bir şekilde erir ve özellikle orta hızdaki tekneler için önerilmektedir. Aluminyum teknelerde kesinlikle kullanılmaz. 

 

TEKNİK ÖZELLİKLERİ :

Hacimce katı madde : 70-77

Yoğunluk(gr/cm3 ) : 2

Renk : Sadece Kiremit rengi olarak üretilir.

Parlaklık : yarı mat

Kuru film kalınlığı (µ) : 75 – 150 µ

Teorik kaplama kapasitesi (m2 /lt) : 10 (75µ) – 7,5(100µ) – 5(150µ)

Pratik kaplama kapasitesi (m2 /lt) : 6 - 8 (tek kat)

Uygulama aralığı (ºC) : + 5 ∼ + 35

Kuruma zamanı (20 ºC) (saat) : 1 (ilk kuruma) İkinci kat uygulama (saat) : 6

Servise hazır hale gelme : min. 8 saat /max. 72 saat

Spray Ekipmanları (Conventional) Meme Çapı : 1,4 – 1,7 mm (Airless) Meme Çapı : 0,46mm / (0,018 – 0,021 inch)

Meme Basıncı : 12 – 15 MPA(120 – 150 At,1700 – 2100 PSI)

Tiner : İnceltme yapılmaz. Gerekli ise hacimce max. % 5 Teknomarin Klor Kauçuk Boya Tineri (3001).

Uygulama şekli : Fırça, rulo, sprey

Yüzey hazırlama : Yoğun bakır içeriğinden dolayı kullanımdan önce, dibi yedirilerek iyice karıştırlmalıdır. Karışım homojen hale gelince kullanılmalıdır.

Eski zehirli boya üzerine: Yüzey basınçlı su ile tam olarak yıkanmalı ve zımparalanmalıdır. Tekno SP Kupfer Antifouling ile boyamadan önce bir kat Teknosilver Anticorrosive (3000-110) uygulanır.

Yeni tekneler için: Fiber teknelerde bir kat Teknoglass Gel Coat Primer (5000-505) ile astarlanmış yüzey üzerine, ahşap ve çelik teknelerde Teknosilver Anticorrosive uygulanmış yüzeyler üzerine uygulanır.

Güvenlik önlemleri : Tutuşabilir. Teneffüs edildiğinde, yutulduğunda ve cilde temas ettiğinde sağlığa zararlıdır. Cildi tahriş eder. Cilde temas ile duyarlılığın artması mümkündür. Su organizmaları için zehirlidir. Duran ve akan sularda uzun vadede zararlı tesirleri olabilir. Çocukların eline geçmemelidir. Gaz /Duman /Buhar /Aerosol teneffüs etmeyiniz. Kanalizasyona atmayınız; bu maddeyi ve kutusunu sorunlu atıkları bertaraf etme yerine ulaştırınız. Çalışırken uygun koruyucu eldiven ve koruyucu giyim kullanınız. Yutulması halinde derhal doktora başvurunuz ve ambalajı ya da etiketi gösteriniz). Yalnız iyi havalandırılan kesimlerde kullanınız.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tekno SP Kupfer Zehirli Boya Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler, epoksi, astar boya, tekne boya çeşitleri, boya malzemeleri, Tekne aksesuarları, şişme bot, Orca Bot, Güverte ve kabin malzemeleri, paslanmaz malzeme, motorlar, marin motorları, deniz malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları, krom aksam, suda yürüme topu, tik temizliyeci ürünler, tik bakım ürünleri vb. ürünleri satışı BGLTVXZ6
Tekno SP Kupfer Zehirli Boya

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.