Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.
Teknomarin Poliüretan Vernik, Çift Kompenantlı, Parlak

Teknomarin Poliüretan Vernik, Çift Kompenantlı, Parlak

Kategori
Stok Kodu
ACJLPRU2
Fiyat
40,00 EUR + KDV
*122,28 TL den başlayan taksitlerle!!
%40 indirim
1.667,40 TL
1.000,44 TL
Seçenekler

Teknomarin Polyurethane Varnish 

 
Bu ürün, iki bileşenli, poliüretan esaslı, şeffaf, yüksek parlaklıkta bir verniktir. Korozyon yapıcı hava koşullarına, sanayi ve deniz ortamlarına ve ayrıca aşınmaya karşı çok dirençlidir. Ahşap yüzeylerde iç ve dış uygulamalar için önerilmektedir.
 
TEKNİK ÖZELLİKLERİ :
Hacimce katı madde (%) : 38
Yoğunluk (gr./cm3) : 1,05
Renk : Şeffaf
Parlaklık : Parlak
Kuru film kalınlığı (µ) : 20
Teorik kaplama kapasitesi (m2 /lt) : 19 (20 µ) – 12 (30 µ)
Uygulama aralığı (ºC) : + 5 ∼ + 35
Kuruma zamanı (20 ºC)
İlk kuruma (saat) : 2-3 saat
Kuruma (saat) : 4-6 saat
Servise hazır hale gelme (saat) : 8 saat
Kat sayısı : 6 – 12
Tiner : % 15-20
Teknomarin Polyurethane Boya Tineri (8001-8002)
Uygulama şekli : Sprey (önerilir), fırça, rulo. Fırça uygulamalarında 8004 fırça tineri kullanılır.(%5-10)
Spray Ekipmanları (Conventional)
Meme Çapı : 1 – 1,2 mm
Meme Basıncı : 2 - 3 atm
Yüzey hazırlama : Eski vernik soyulur, yüzey zımparalanır ve tozu yok etmek için cleaning agent ile silinir. Teknodur Polyurethane Primer ile astarlanır. Üzerine Teknowood Clear Sealer dolgu verniği 3-4 kat uygulanır. Zımparalandıktan sonra spray uygulaması da minimum 6 kat önerilir. Katlar arası 400-600 kum zımpara ile zımparalanır.
Karışım oranı (ağırlıkça) (%) : 3 A / 1 B
Karışımın kullanılabilirlik süresi (20 ºC) (saat) : 3
 
Güvenlik önlemleri : Tutuşabilir. Cilde temas ile duyarlılığın artması mümkündür. Su organizmaları için zararlıdır. Duran ve akan sularda zararlı tesirleri olabilir. Buharlar uyku basmasına ve uyuşukluğa yol açabilir. Kilitli olarak ve çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Kanalizasyona atmayınız; bu maddeyi ve kutusunu sorunlu atıkları bertaraf etme yerine ulaştırınız. Yutulması halinde derhal doktora başvurunuz ve ambalajı ya da etiketi gösteriniz). Yalnız iyi havalandırılan kesimlerde kullanınız. Buharlar uyku basmasına ve uyuşukluğa yol açabilir. Gaz/ Duman/ Buhar/ Aerosol teneffüs etmeyiniz. Gözlerle ve ciltle temastan kaçınınız. Uygun koruyucu eldiven kullanınız. Bu maddeyi ve kabını bunun için ruhsatlı özel atık deposuna teslim ediniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Teknomarin Poliüretan Vernik, Çift Kompenantlı, Parlak Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler, epoksi, astar boya, tekne boya çeşitleri, boya malzemeleri, Tekne aksesuarları, şişme bot, Orca Bot, Güverte ve kabin malzemeleri, paslanmaz malzeme, motorlar, marin motorları, deniz malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları, krom aksam, suda yürüme topu, tik temizliyeci ürünler, tik bakım ürünleri vb. ürünleri satışı ACJLPRU2
Teknomarin Poliüretan Vernik, Çift Kompenantlı, Parlak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.