Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.
Teknomarin Polyurethane Barrier, Poliüretan Barrier

Teknomarin Polyurethane Barrier, Poliüretan Barrier

Kategori
Stok Kodu
NRYFTUZ3
Fiyat
20,00 EUR + KDV
*61,22 TL den başlayan taksitlerle!!
%40 indirim
834,85 TL
500,91 TL
Seçenekler
Aynı gün kargo
Kampanyalı Ürün
Teknomarin Polyurethane Barrier iki bileşenli, yüksek performanslı bir poliüretan ara kat boyadır. Kolayca zımparalanabilir. Bu ürün sonkat boyalar için bir ara kat boya olarak özellikle önerilmektedir. Çoğunlukla Teknopox Barrier (1000-104) gibi epoxy astarların üzerine veya astarlanmış yüzeylere ve gerekli olduğunda önceden Teknofiller ile macunlanmış ve zımparalanmış yüzeylere uygulanır. Cam elyaflı polyesterlere herhangi bir astar kullanmadan, yüzeyi tam olarak zımparaladıktan ve temizledikten sonra uygulanabilir. Bu ürün , 400/600 numara zımpara kağıdı ile zımparalandığında, Teknomarin Polygloss Polyurethane Finish (8000-106) ve Teknogloss (6000-115) gibi son kat poliüretan boyalar için mükemmel bir arakat oluşturur. Sonkat boyanın koruma ve parlaklık özelliklerini iyileştirir. Bu ürünün sürekli olarak suyun içinde kalması uygun değildir.
 
 

Hacimce katı madde (%) : 50

 Yoğunluk (gr/cm3) : 1,35 – 1,45

 Renk : Beyaz

 Parlaklık : Mat

 Parlama noktası (ºC) : 25

Viskozite (Ku) (25 ºC) : 90

 Bağlayıcı : Poliüretan reçine

 Yaş film kalınlığı (μ) : 250 (tek kat)

 Kuru film kalınlığı (μ) : 100 (tek kat)

 Pratik kaplama kapasitesi (m2/lt) : 3 – 4 (tek kat)

 Isı direnci (ºC) : 150

 Uygulama aralığı (ºC) : + 5 + 35

 Kuruma zamanı (20 ºC)

 İlk kuruma (saat) : 2

 Kuruma (saat) : 4

 Tam kuruma (gün) : 3

 İkinci kat uygulama (saat) : 8

Kat sayısı : 1 – 2

 Bağıl nem (%) : 0 – 85

Tiner : Hacimce % 5 – 10 Teknomarin Polyurethane boya Tineri (8001)

Uygulama şekli : Fırça, rulo, sprey

 Yüzey hazırlama : Teknomarin Polyurethane Barrier’in uygulanacağı astarlar veya macunlar iyice zımparalanmalı ve temizlenmelidir.

Karışım oranı (ağırlıkça) (%) : 85 Boya / 15 Sertleştirici

Karışımın kullanılabilirlik süresi (20 ºC) (saat) : 2

 Güvenlik önlemleri : Koklamayınız. Çalışma alanı tam olarak havalandırılmalıdır. Bu ürünün gözlerin ve derinin üzerinde tahriş edici bir etkisi vardır. Temas sonucu derinin üzerinde duyarlılaşmaya neden olabilir. Yutulduğunda zararlıdır. Gözler ile temas durumunda derhal bolca su ile yıkayınız. Etkilenildiğinde tıbbi yardım görünüz. Uygun koruyucu donanım giyilmeli ve takılmalıdır. Çocukların erişemeyeceği bir yerde tutunuz. Yanıcıdır.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Teknomarin Polyurethane Barrier, Poliüretan Barrier Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler, epoksi, astar boya, tekne boya çeşitleri, boya malzemeleri, Tekne aksesuarları, şişme bot, Orca Bot, Güverte ve kabin malzemeleri, paslanmaz malzeme, motorlar, marin motorları, deniz malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları, krom aksam, suda yürüme topu, tik temizliyeci ürünler, tik bakım ürünleri vb. ürünleri satışı NRYFTUZ3
Teknomarin Polyurethane Barrier, Poliüretan Barrier

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.